Fure Raudanpoistoaine

15,90 89,90 

Erittäinen tehokas raudanpoistoaine

  • Käy kaikille vannetyypeille, myös kromipinnoille.
  • Geelimäinen koostumus
  • Todella riittoisaa
  • Käy kaikille auton pinnoille
Poista

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!

SKU FR002 Osasto

Fure® Raudanpoistoaine on tehokas vannepesu- ja raudanpoistoaine.

Sitä voidaan käyttää kaiken tyyppisille vanteille sekä muille auton ulkopinnoille rautahiukkasten ja lentoruosteen poistoon.Reagoidessaan raudan kanssa aine muuttuu tumman punaiseksi. Aineen koostumus on myös hieman geelimäinen ja antaa aineelle lisää vaikutusaikaa ja puhdistus tehoa. Fure® Iron Remover on käyttövalmis seos.Pullo on tehty kestävästä PET muovista ja muotoilun ansoista Fure Iron Remover on ergoniminen käyttää. Katso alta video miten aine toimii!

Kirjoitettiin myös enemmän tämä aineen kemiasta. Sen löydät TÄÄLTÄ.

Käyttöohje: Ravista ennen käyttöä! Huuhtele irtonainen lika pois puhdistettavilta pinnoilta vedellä. Suihkuta Fure® Iron Removeria käsiteltäville pinnoille. Anna vaikuttaa n. 2-3min, kunnes väri muuttuu punertavaksi. Käytä tarvittaessa pehmeää harjaa tehostamaan lian irtoamista. Huuhtele käsitelty pinta huolellisesti runsaalla vedellä. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

 

Arvostelut:

T. Pöllänen: ★★★★★

Raudanpoisto kaikista testaamistanitällä hetkellä ehdoton suosikki. Mukava ja nopea reaktio kilpailijoihin verraten. Puhdistustehoa löytyy ja pienestä pullosta/ennakkoluuloista huolimatta yllättävän riittoisa ollut.

V. Kaukonen: ★★★★★

Kokeilin just raudanpoistajaa todella paskaisiin vanteisiin veto autossa ja drifterissa. Molemmissa kunnon jarrupölyä ettei tunnistanu valkoiseksi. Ekaks suihkutin ja huuhtelin ihan vähä vaan jäi kulmiin paskaa. Sit uudestaa ja hellä harjaus nii jopas kiiltää! 🙂 Voin kyllä suositella tätä tuotetta vanteille!

T. Liukko: ★★★★★

Hyvin toimii raudanpoisto!

Lisätiedot

Paino0.6 kg
Pakkauskoko

500 ml, 5 l

Ostoskori