Mikä on Fure?

[rank_math_breadcrumb]

Fure – Autonhoitotuotteet

Fure® perustettiin viemään autonhoito uudelle tasolle. Olemme nuori brändi ja haluamme tarjota vain parhaat autonhoitotuotteet ja -tarvikkeet niin ammattilaisille kuin alan harrastajille.

Jatkuva tuotekehitys on avain menestykseen. Suunnitellessamme tuotteita huomioimme aina ensimmäisenä asiakkaamme ja mitä he toivovat tuotteilta. Fure® autonhoitosarjaa suunnitellessa on otettu huomioon kaikki mahdollinen. Alkaen aineen tehokkuudesta ja koostumuksesta pullon muotoon ja suuttimien valintaan.

Haluamme, että tuotteemme on mahdollisimman miellyttävä käyttää ja tekee sen mitä asiakas siltä toivoo. Sen takia tuotteemme valmistetaan vain puhtaista ja tarkoin valituista raaka-aineista. 

Kaikki Fure® Tuotteet kehitetään, pakataan ja pullotetaan Seinäjoella.

Suomalaisen työn liitto myönsi Fure® – Autonhoitotuotteile Desing From Finland – Merkin tunnustuksena suomalaisesta suunnittelusta ja muotoilusta. Tuotteen kehityksessä käyttäjälähtöisyys on suuressa roolissa!

Jos tarvitset apua tai neuvoja, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme valitsemaan oikean tuotteen juuri sinun tarpeellesi. Voit ottaa meihin yhteyttä Yhteystiedot-sivulta tai voit soittaa meille:

Fure

+358 400 464 519

[email protected]

Fure® on Euroopan alueelle rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa Seinäjoella toimiva yritys Oree Oy.

Ostoskori