Mikä on Fure?

[rank_math_breadcrumb]

Fure – Autonhoitotuotteet

Perheen likainen auto pihalla odottelemassa. Lapset ja vanhemmat yhdessä virittelemässä puutarhaletkua tai painepesuria käyttöä varten. Valikoidaan pesuaineiden valikoimasta sopivimmat aineet ja annetaan saippuaveden lentää.

Autojen pesu perheen kesken on sukupolvien läpi kulkeva perinne. Lapsille mukavaa, hyödyllistä puuhastelua vanhempien kanssa ja vanhemmille tämän lisäksi parhaimmillaan rentouttavaa, ehkä jopa terapeuttista. Saat nähdä ruskean veden valuvan pois, vieden mukanaan ties kuinka monien kilometrien ja pitkien arkipäivien aikana tarttuneen lian, jättäen jälkeensä vain auringossa kimmeltävän kromin ja todisteen tehdystä askareesta. Jälkikasvulle puolestaan tämä toimii hyvänä oppituntina elämästä. Ahertamalla saa asioita valmiiksi, eikä askareiden tarvitse olla pitkäveteistä puurtamista, vaan erityisesti auton peseminen on perheen kanssa aurinkoisella säällä lähinnä leppoisaa laatuaikaa. Kukapa lapsi, tai lapsenmielinen aikuinen ei innostu saadessaan isoa vesipyssyä muistuttavan painepesurin ohjastettavakseen?

Furen tuotteita luodessa visio oli osittain tämän ajatuksen innoittama, osittain puhtaasti käytännöllinen. Haluamme tarjota asiakkaille laadukkaita autonpesuaineita selkeillä etiketeillä varustettuina, ilman tuotekirjon paisuttamista liiallisuuksiin. Yksi maalipinnoille, yksi vanteille, yksi kuolleiden hyönteisien poistoon. Turha monimutkaistaa asiaa, joka on lopulta hyvin yksinkertainen. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tuotehyllyltä peruprosessin loppuun saakka, ja jättää asiakkaalle puhtaan auton lisäksi tunteen siitä, että jokainen askel tällä matkalla oli kepeä ja kivuton.

Auto on monelle meistä käyntikortti. Samalla auto on kuitenkin aivan liian helppo päästää epäedustavaan kuntoon. Kun turhan monimutkaisuuden pesee pesuprosessin päältä pois, jää jäljelle vain parhaimmillaan helppo, terapeuttinen askare. Yksi rentouttava asia hoidattavaksi lauantaina, jotta maanantaina saa uuden viikon kunniaksi pyyhältää matkaan autolla, jonka päältä tarjoilisi vaikka kuningasperheen iltapäiväteen.

Eero Jääskeläinen – Yrittäjä

auton pesu
Ostoskori